Wybierz swój sklep

Zlokalizuj najbliższy sklep Agata w Twojej okolicy. Dzięki temu informacje o dostawie oraz dostępności produktów będą aktualne i dostosowane do Twojej lokalizacji.

  • Informacje o produkcie

Informacje o produkcie

Opis produktu

Opis produktu


Skąd wiadomo, że mięso osiągnęło już swój idealny stan i jest gotowe? Tu z pomocą przychodzi specjalny termometr z długim szpikulcem!

Dzięki niemu sprawdzisz, czy w samym środku pieczeni temperatura jest już odpowiednia i mięso na pewno nie jest surowe.

  • Długi na 13 cm szpikulec należy wbić w najgrubszą część pieczeni.
  • Podziałka pokazuje temperaturę wewnątrz mięsa - do 120˚C. Natomiast sam termometr jest odporny na wysoką temperaturę do 250˚C - można używać go wewnątrz piekarnika.
  • Średnica tarczy z podziałką - 6 cm.
Wymiary

Długość

14 cm

Waga towaru z opakowaniem

0.066 kg

Konstrukcja

Materiał wykonania

stal nierdzewna

Projektowanie online
Zaprojektuj bezpłatnie swoją wymarzoną kuchnię, szafę lub łóżko modułowe.
Sprawdź
Bezpieczeństwo
Robiąc zakupy w naszym sklepie online, możesz czuć się w pełni bezpieczny.
Sprawdź
Płatność
Spośród różnorodnych form płatności wybierz najlepszą opcję dla siebie.
Sprawdź
Dostawa
Kurier, Paczkomat, Megaskrytka czy odbiór osobisty? Ty decydujesz.
Sprawdź
Montaż
Jeśli zechcesz, profesjonalni montażyści złożą Twoje meble za Ciebie.
Sprawdź
Sklepy
Sprawdź, który sklep Agata znajduje się najbliżej Ciebie.
Sprawdź
Porównaj produkty

Dodaj min. 2 produkty do porównania.

Powiadom mnie, gdy ten produkt będzie dostępny online

Podaj nam swój e-mail, a powiadomimy Cię,
gdy ten produkt będzie znów dostępny.

Termometr do pieczenia mięsa 13 cm
<< Wróć do zakupów